Головна » 2016 » Квітень » 19 » 50 років без Анни Ахматової...
14:49
50 років без Анни Ахматової...
   Масовий захід  присвячений пам’яті Анни Ахматової  проведено у Війтовецькій  бібліотеці. Участь у ньому взяли читачі книгозбірні - учні 9, 10 класів.
   Метою заходу було вшанувати велику поетесу, у якої українське коріння,розширити знання про її життєвий та творчий шлях та показати її зв’язок з Поділлям.
  Койда Є.К., вчитель зарубіжної літератури, розповіла присутнім про яскраву особистість поетеси, яка, незважаючи на трагічність своєї долі, завжди залишалася з високо піднятою головою, людиною великої сили й мужності.
   Бібліотекар  Біла Г.І. ознайомила  учнів із викладкою літератури, на якій крім книг, була представлена інформація Інтернет-ресурсів.  Також Галина Іванівна розповіла читачам про цікаві епізоди із життя Анни Ахматової.
   Присутні на заході мали змогу послухати вірші поетеси, прочитані  учнями:  Токар А., Жук С., Савчук О., Бохонько Т., Федерчик Д.,Петровою І. Дівчатка  декламували ті вірші, які припали їм до душі.
Учні із цікавістю подивились біографічний фільм «Черный перстень», котрий розкрив нелегку долю поетеси, гоніння  в період тоталітарного режиму. Для перегляду були ще запропоновані відео-презентації  та унікальний запис- голос самої Ахматової .
   Діти отримали від заходу гарні враження, відчувши в поезіях Анни Ахматової усі її болі, страждання, сподівання і любов.




Переглядів: 232 | Додав: vijtiv-bibl | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar