Головна » 2017 » Вересень » 26 » До Дня партизанської слави
17:23
До Дня партизанської слави

    День партизанської слави відзначається 22 вересня у всіх  регіонах  України, як данина  всенародної поваги та  вшанування  пам'яті усіх тих, хто під час  Другої   світової війни боровся за свободу своєї країни, свого народу не шкодуючи ні сил, ні власного життя.
  З цієї нагоди у Війтовецькій бібліотеці було проведено годину пам’яті з елементами історичної розповіді «Україна - земля героїчного народу» .
  В ході проведення заходу учні 7-11 класів поринули у ті далекі героїчні часи. Вони дізналися багато цікавого про подвиг партизан-підпільників Поділля, які захищали край від нацистських окупантів, згадали відомі та забуті імена керманичів партизанського руху, які своєю невтомною та відданою працею наближали перемогу.
  Вразила присутніх розповідь бібліотекаря про героїчні подвиги юних підпільників. Доповненням цієї розповіді був перегляд документальних фільмів «
Партизани України», "Ми тремтіли за цю землю…”.
 Наприкінці заходу всі бажаючі змогли більш детально ознайомитись із матеріалами книжково-ілюстративної експозиції «Живе в народі пам’ять про героїв».

Переглядів: 314 | Додав: vijtiv-bibl | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar