Головна » 2015 » Лютий » 18 » Мандрівка в чарівний світ українських казок
14:56
Мандрівка в чарівний світ українських казок
       Кожен народ створив багато чудових казок. У них відображення життя народу, його мрії і сподівання на кращу долю, на перемогу добра і справедливості над злом, заздрістю, жадібністю і жорстокістю. Казки розкривають для нас інший, чарівний світ, переносять нас на крилах фантазії до незвичайних  пригод….
    13 лютого, разом із бібліотекарем Білою Г.І., дітлахи 3 класу Війтовецької ЗОШ І-ІІІ ст. відправились у мандрівку в чарівний світ українських казок . Гра-мандрівка була організована у вигляді конкурсів.
    Маленькі кмітливчики весело із захватом відгадували за фрагментами назви казок, розшифровували телеграми від казкових героїв , позмагались у літературному конкурсі «Відгадайте загадки».
      Дітлахи  із задоволенням розповідали про своїх улюблених казкових героїв,  згадували  ті українські народні казки, які чули у дитинстві із вуст  своїх батьків.
 Обидві команди показали гарні знання , та довели,  що дійсно люблять читати  казочки рідного народу.Підрахунок  зароблених балів вела їхня  учителька  Вознюк Н.А.
     За участь у конкурсі діти отримали солодощі.
    До заходу була оформлена полиця книг «Чарівний світ українських казок». Прочитавши їх,  юні читачі навчаться відрізняти добро від зла, здійснювати гарні вчинки, захищати менших, поважати старших. Адже казка – це золота скарбниця, з якої ми черпаємо діаманти та самоцвіти життєвої мудрості .


Переглядів: 2488 | Додав: vijtiv-bibl | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar