Головна » 2016 » Квітень » 15 » Пам'яті Кузьми Скрябіна.
01:07
Пам'яті Кузьми Скрябіна.
    2 лютого – річниця трагічної загибелі улюбленого мільйонами співака, музиканта і просто хорошої людини Андрія Кузьменка, більш відомого як Кузьма Скрябін. 
   
    Андрій Кузьменко був людиною  життєрадісною і талановитою в  усьому. Тому й біографія його насичена цікавими фактами, багато з яких стали відомі зовсім недавно. Його знали як музиканта, який проміняв фортепіано на фанерну електрогітару. Хлопчик з інтелігентної сім'ї, єдина дитина в батьків. Чесний, прямолінійний, відвертий, щирий і відкритий...
   Звістка про загибель Андрія Кузьменка в ДТП 2 лютого 2015 року буквально  шокувала жителів України, що вони і досі не можуть пережити біль від втрати співака.
  У річницю смерті Кузьми тисячі людей в різних містах нашої держави вийшли на вулиці, щоб вшанувати пам'ять легендарного музиканта.  
  Жителі нашого селища також  приєдналися.У Війтовецькому БК  відбувся вечір пам’яті, який був сповнений не тільки атмосферою болю та смутку, але й гордістю та повагою за те, що в нашій країні був такий  Андрій Кузьменко. На вечорі гості прослухали факти творчої біографії Кузьми, переглянули найвідоміші відеокліпи його гурту, а також послухали його пісні у виконанні учнів Війтовецької ЗОШ І-ІІІ ст. та молодих виконавців Юрія Вилавського,Мазур Наталі та Олени Грех. Юрій вперше виступав на нашій сцені, проте  відразу викликав симпатію до себе й швидко та упевнено «завів» публіку: глядачі  йому радо підспівували, а особливо дітлахи. 
  Доповненням до заходу стала книжкова виставка присвячена відомому  українському музиканту, продюсеру, телеведучому  та письменнику… Кузьмі Скрябіну.  
  Навіки в нашій пам'яті залишиться щира посмішка відданої і талановитої людини, а його творчість буде передаватися від сьогоднішніх до прийдешніх поколінь.


 
 
            
Переглядів: 200 | Додав: vijtiv-bibl | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar