Головна » 2016 » Квітень » 15 » По Україні з краю в край ходить Святий Миколай ...
00:45
По Україні з краю в край ходить Святий Миколай ...
     Напередодні 19 грудня до дітей України має завітати Святий Миколай і покласти під подушки або в чобітки миколайчики — приємні подарунки від  святого за гарну поведінку протягом року. Діти в усіх куточках світу намагаються  бути чемними та добрими, адже у цю святкову ніч  вони отримають за свою доброту та слухняність омріяний гостинець.Саме  на це свято у Війтовецькому дитячому садочку відбулося театралізоване дійство. Маленькі вихованці  із цікавістю та захопленням спостерігали, як під чарівні дзвоники Ангелів  завітав до них сам Миколай. Скільки було радощів! Діти з повагою і довірою розповідали йому про своє життя в садочку, розказували  для нього  віршики, співали пісні … За такі старання, та безстрашність проявити власні таланти, вихованці садочка були нагороджені подаруночками.
Не обійшлося й без Чортика Антипка, який приніс дітям в подарунок різки. Але переконавшись, що  всі дітки слухняні і чемні, розчарований Чортик пішов геть…
Миколай пообіцяв і надалі оберігати всіх добрих і чемних дітей і під звуки чарівних дзвоників в супроводі Ангелят залишив садок.
   Велику подяку слід висловити учням  3 класу Війтовецької ЗОШ І-ІІІ ступенів, їх вчительці Калагур Людмилі Вікторівні , також  подякувати батькам, директору БК та селищному бібліотекарю за допомогу в організації  та проведенні святкового дійства.


       
    
Переглядів: 199 | Додав: vijtiv-bibl | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar