Головна » 2015 » Січень » 9 » Тематичний концерт присвячений Дню Збройних Сил України та Дню місцевого самоврядування.
10:45
Тематичний концерт присвячений Дню Збройних Сил України та Дню місцевого самоврядування.
    6 грудня 2014р у Війтовецькому СБК відбувся тематичний концерт присвячений Дню Збройних Сил України та Дню місцевого самоврядування. На цей захід зібралося багато війтівчан, а також і гостей нашого селища, щоб власноруч подякувати нашим місцевим героям за відданість Україні та її народу.
       Концерт розпочався з «Привітального танцю» дівочого хореографічного колективу, який став гарним початком усього заходу. Не могли в такий день  не згадати тих, хто поклав життя за наше майбутнє, за нашу свободу і спокій. Усі присутні вшанували їх пам'ять хвилиною мовчання і хореографічною композицією «Плине кача». Не залишила нікого байдужими пісня «Мальви» у виконанні Л.Соботюк.
      На  свято були запрошені хлопці, які ризикуючи своїм життям оберігають наш спокій у зоні АТО. Це – Білий Віталій Ігорович, Регула Руслан Андрійович та Лозіцкий Андрій Юрійович.  Для хлопців прозвучало багато гарних побажань та пісень. Від пісні «Повертайся живим», яку виконала Н.Соботюк, сльози котилися по обличчях жінок. Потім запросили хлопців на сцену, де селищний голова Степанюк Ігор Григорович подякував героям за сміливість, самовіддачу і побажав їм швидкого повернення з перемогою. А також вручив їм грамоти та грошове винагородження. Всі присутні зустрічали їх оплесками стоячи.
     Також в цей день не обійшли стороною і територіальну громаду селища. Всіх привітали із Днем місцевого самоврядування, і також відзначили найактивніших депутатів та членів виконкому.  І.Г.Степанюк вручив грамоту з нагоди свята та грошову винагороду члену виконкому В.Ц.Мазуру, депутатам -  І.В.Білому та Е.А.Богачу.
     Весь концерт був пронизаний патріотичною тематикою. Починаючи від оформлення залу до костюмів артистів. Пісні: «Збручанські береги» та «Ми українці» у виконанні жіночої вокальної групи, «Мій край», «Через сад виноград» - квартет «Оксамит», «Солдат України», «Буде Україна на землі» - дівочий гурт «Сучасні ритми», «Солдат порядку» - О.Воробйова, «В небес немає ворогів» - Д.Козерацький, «Україна» - М.Терепенчук. Справжнью окрасою концерту були танцювальні колективи: «Народний танець» - дорослий хореографічний колектив «Remix». «Війна стихій», «Україна» - танець з полотнами – у виконанні дівочого хореографічного колективу. Трішки гумору глядачам дали наші «Війтовецькі дєдушки» - жартівлива сценка.

 
        
 
Переглядів: 280 | Додав: vijtiv-bibl | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar