Головна » 2015 » Вересень » 14 » "Україно, цвіти у любові й добрі!"
16:04
"Україно, цвіти у любові й добрі!"
 Ось так цьогоріч відсвяткували війтівчани День Незалежності України, День Державного Прапора України  та Свято рідного  селища.




Громаду Війтовець привітав селищний голова Степанюк Ігор Григорович, також  хвилиною мовчання запропонував вшанувати пам'ять полеглих за Незалежність нашої держави.

Поважні гості свята - помічник народного депутата Сергія Лабазюка  Володимир Петрук та працівник його благодійного фонду"Ми поруч" Віта Мазур - приїхали на свято не з порожніми руками: голова селищної ради отримав вітання від нардепа, а від благодійного фонду вручено грошову винагороду. Усім присутнім  вони побажали міцного здоров’я, незламності духу, оптимізму та мирного неба.
 

Змістовна програма концерту, майстерні виступи учасників художньої самодіяльності та колективів Війтовецького будинку культури справили яскраве, приємне враження на глядачів.
























































































 
 





 На свято, чимало війтівчан, одягнули національне вбрання, різноманіття та візерунки якого тішили око та піднімали настрій. Таким чином місцеві жителі висловили любов до України, її прагнення до суверенітету та неподільності​.

  Завершила свято дискотека для молоді «Під зірковим небом України».

Шануймося, єднаймося та будьмо! Слава героям! Слава Україні!

   

 
Переглядів: 266 | Додав: vijtiv-bibl | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar