Головна » 2015 » Березень » 3 » "Афган - ти серця мого біль"
17:56
"Афган - ти серця мого біль"
    16 лютого 2015 р. у Війтовецькій ЗОШ І-ІІІ ст. з    нагоди вшанування учасників бойових дій на  території  інших держав та відзначення 26-ї річниці  виведення військ з Афганістану відбувся захід «Афган – ти серця мого біль».
   Ведучі – Соботюк Н. та Урбан Н.- своїми розпо-  відями зуміли перенести присутніх в атмосферу  жахливих реалій  далекої східної країни. Затамувавши подих, присутні уважно слухали  про причини та наслідки афганської війни, про героїзм наших воїнів.
   Впродовж заходу звучали вірші у виконанні учнів школи, присвячені цим трагічним  подіям. Щиро та проникливо лунали пісні на афганську тематику. Сльози на очах були майже у всіх присутніх після невеличкої інсценізації та пісні «Ты только маме, что я в Афгане, не говори» у виконанні хлопців 7-11 кл. під гітару.
   Із завмиранням сердець присутні переглядали відеоролики, документальні відео-сюжети. В одному із них кадри бойових операцій змінювались портретами молодих хлопців, наших земляків, тих, хто не повернувся живим на рідну землю.
Хвилиною мовчання вшанували усіх, хто віддав своє життя в жорстокому пеклі афганської війни.
  Слова щирої вдячності  воїнам–інтернаціоналістам, за  їх стійкість та вірність присязі, висловила Біла Г.І.- бібліотекар Війтовецької міської бібліотеки, та побажала їм міцного здоров’я, щастя, злагоди, добробуту і щоб 15 лютого стало для України днем, після якого в  нашій країні запанує мир.
   Завершила  захід Мовчан О.В.- заступник директора школи з виховної роботи . Вона  подякувала усім присутнім  та побажала оптимізму, віри у те, що злагода та спокій неодмінно скоро повернуться  й  на нашу землю.
Переглядів: 276 | Додав: vijtiv-bibl | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar